Pedofili i ett nötskal

Citat från http://www.pedofil.se/:

”Barn är fyllda av en idealistisk tilltro till livet och de är redo att älska utan gränser och förbehåll, de ser världen utan alla de normativa filter som vi vuxna har och de är fyllda med inneboende nyfikenhet på livet. Deras kroppar speglar deras sinnen, barns estetiska skönhet utstrålar femininnitet, deras hy är utan motsvarighet; deras figur är slank och saknar de reproduktionsformer som vuxna kvinnor har. De innehar en estetisk renhet vilken kan jämföras med vår bild av änglar, barn är estetiskt sett de närmaste gudomliga varelser som vi har. Ängellika till utseendet men hedonistiska i sin natur, barn ser njutning som ett ändamål i sig själv och om de vore fria så skulle de uttrycka sin sexualitet på det sättet som naturen ämnade.”

”Det är naturligt för barn och vuxna att röra varandra, kramas, pussas och att smeka varandra, det stärker bandet mellan dem och tar relationen till en helt ny nivå. Sexuell njutning, mental tillfredställelse, orgasm, vänskap och kärlek är komponenter vilka alla bidrar till meningsfulla relationer mellan barn och vuxna. Det finns inget fel i att två älskande personer möts och njuter av varandras sinnen och kroppas, det finns inget fel i att två individer smeker varandra och viskar ömma ord, det finns inget fel i att ett barn och en vuxen utforskar de lustar som vi alla är fyllda med.”

”Så länge som samhället insisterar på att förtrycka sexuella minoriteter måste man som pedofil följa sin egen etik och moral och se bortom de intvingande normer som håller oss tillbaka från lusten och den poetiska kärleken”

Den sist paragrafen, i kombination med det jag citerat i tidigare inlägget, uppfattar jag som en uppmaning eller anstiftan till brottsliga handlingar. Men jag är inte jurist. Jag skall be någon jurist kolla det.

Övriga kommentarer överflödiga…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *